TimeCenter

Testa Olika Typer Av Massage

Sök efter terapeuter i Malmö snabbt & enkelt. Boka din massage på 60 sekunder.
Malmö

Testa olika typer av massage

Idag finns det en mängd olika varianter av massage att boka in sig på. Detta är en metod som funnits i tusentals år över hela världen med små skillnader i utföranden. Kanske du sedan tidigare testat på de allra vanligaste massage-metoderna som svensk klassisk massage eller thaimassage? Då är det dags att testa något nytt. Här följer flera olika metoder av massage som är väl värda att testa.

Akupressur är en form av massage som bygger på traditionell kinesisk medicin. Man stimulerar energiflödet genom att trycka på särskilda akupunkturpunkter. Akupressur ingår bland annat i energimassage, Shiatsu och Tuina. Det går att boka in enbart akupressur om man vill.

Bindvävsmassage är en kraftfull massage där en massör töjer bindväven genom att dra i huden. Man gör detta då man vill påverka de inre organen och lindra besvär som sjukdomar och störningar i dem. Det sägs vara bra för smärtlindring, den ger ökad blodcirkulation och ökad rörlighet. Denna form av massage görs ofta på dem med remautism, cirkulationsrubbningar och huvudvärk.

Body harmony har en teori att bortglömda känslor som man trängt undan orsakar problem som muskelspänningar, fel hållning och sämre rörelseförmåga. Genom fysisk beröring vill man komma i kontakt med känslorna. Massagen är mjuk och stillsam och det är lätta rörelser på alla kroppsdelar. Denna massage löser upp spänningar och ger en friare andning.

På Nya Zeeland finns en teknik som utvecklats av maorier och bygger på tusenåriga polynesiska traditioner. Denna massage kallas för Ma-uri massage. Massören dansar runt bordet, till musik och sveper samtidigt med händer och armar över kroppen på den person som ska behandlas. Denna form av massage är till för att låsa upp blockeringar i kroppen och själen samt att den ska påverka livet till att bli mer harmoniskt och energifyllt.

Boka din massage i Malmö idag!


 Om TimeCenter  
© 2018 TimeCenter